Inscriere

Detalii despre copil:

  Informații despre părinte:

  Etapele înscrierii:

  Este extrem de important să îi cunoști pe toți cei care oferă de servicii din aceeași categorie. Zona Băneasa este una generoasă, cu oferte variate, care se adresează tuturor așteptărilor și tipurilor de activități potrivite copiilor sau solicitate de părinți. Recomandarea noastră începe cu explorarea tuturor opțiunilor, tocmai pentru că suntem convinși că suntem cei mai buni!
  Programează-ți o vizită. În funcție de program, de disponibilitate și de reglementările privind vizita centrelor unde sunt copii, putem programa o vizită chiar în sediul nostru. Considerăm extrem de important să ne cunoaștem pentru că doar așa poate începe o colaborare frumoasă și de lungă durată.
  Fiecare relație aduce o serie de obligații și beneficii. Să le cunoaștem de la bun început este corect și normal. Nu există întrebare fără răspuns și nici problemă fără rezolvare.
  După acest ultim pas, copilul tău este înscris la cel mai bun after school din zona de Nord a Capitalei.

  De ce suntem cea mai bună alegere?

  1. Școlar AS le oferă copiilor o gamă variată de activități educaționale și extrașcolare, artistice și practice: educație sanitară și rutieră, spectacole, vacanțe, tabere, cercuri și programe educaționale, activități opționale și meditații individuale, limbi străine, aikido, karate, pictură, teatru, fotografie, înot, școală pentru viață, bune maniere, NLP, dans, balet, șah.
  2. Carte și Joc! Școlar AS a apărut în 2005 și este în continuare un concept unic care pune copilul în centrul activităților sale.
  3. Echipa Școlar AS: O echipă de profesioniști: învățători, psihopedagogi, psihologi și profesori care lucrăm în beneficiul copilului.
  4. Aproape de tine și de copilul tău Te așteptăm să descoperi diferențele care fac diferența.