Petreceri

Când ești copil fiecare zi poate fi o sărbătoare. Fiecare reușită, câștig, prietenie, fiecare încurajare sau descoperire este extrem de importantă. Pentru toate aceste motive și pentru multe altele inventate, create sau meșteșugite cu răbdare, echipa Școlar AS își așteaptă copiii la petrecere.  La această listă vom adăuga fiecare zi de naștere, fiecare onomastică dar și…petrecerile organizate doar de dragul de a fi cu prietenii.

Câteodată motivul nici nu mai este atât de important dacă ești înconjurat de cei dragi, de familie, profesorii favoriți, de animatori poate sau de trupa îndrăgită. Avem ani mulți de experiență în a oferi celor mai exigenți parteneri ai noștri, copiii, momente unice și pline de farmec, surprize și multă distracție. Iar pentru părinți oferim, pe lângă zâmbetele copiilor lor, siguranță și un loc atractiv.

Putem organiza o petrecere scurtă chiar în timpul unei zile obișnuite de școală (pentru copiii deja înscriși la Școlar AS) sau o petrecere la sfârșitul săptămânii, când nu avem nici limită de timp, nici de distracție. Într-un mediu familiar copiilor, dar aranjat ca pentru o gală, cu animatori, trupe și mulți invitați, în funcție de preferințe, organizăm cele mai frumoase evenimente pentru copii.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.