Tabere

Fiecare tabără organizată de Școlar AS este în egală măsură un motiv de explorare, de cunoaștere, de creștere a autonomiei copilului și de mare mândrie pentru toți cei implicați: copii, părinți, organizatori, profesori și colaboratori. De ce susținem că e foarte important ca toți copiii să experimenteze măcar o tabără Școlar AS? Pentru că fiecare tabără e diferită, este special creată pentru copii și ține întotdeauna cont de particularitățile fiecărui grup. De la perioada aleasă, tematica propusă, locație, mâncare, profesori și colaboratori până la activitățile propuse, toate sunt importante și cu grijă alese, având în centru dragostea pentru copil.

Principalul scop al taberei rămâne același: dezvoltarea, creșterea și susținerea autonomiei personale a copilului. Sentimentul de independență, satisfacția de a finaliza un lucru început de el, prietenii noi, aventura și distracția împărțită și împărtășită sunt lucruri unice și minunate care dau farmec aparte fiecărei vacanțe.

Din grija noastră pentru copii și pentru un program echilibrat am organizat și experimentat tabere în fiecare din vacanțele unui an școlar. Mai mult, suntem cei care am adus pe piață conceptul de “tabără urbană”, un program special gândit în două variante distincte: copii și profesori din provincie care au experimentat descoperirea Bucureștiului și un alt episod cu copii din capitală care și-au descoperit orașul natal.

Așadar, hai cu noi în tabără! La munte, la mare, de drumeție sau echitație, tabără de engleză, de sporturi de iarnă sau tabară urbană, sigur găsești una pe gustul tău! Urmărește rubrica de noutăți să fii primul care află despre următoarea!